Neros petits!

General

Balaneros! Bon estiu! ja està aqui… després de Sant Joan… ara si que ha arribat l’estiu. En aquestes, ahir dia 26 de Juny, i després de l’última immersió a Tossa, fent teletreball a Sant Pol, vaig baixar a la platja cap a les 18:30. En el mini-escull “destrossat” de Sant Pol, fent ús dels ploms, part parcial de neopré, aletes i ulleres, vaig realitzar una mica d’snorkel (tubeig) per l’espigó. Com cada any.

Bona visibilitat. Força peix! com sempre, les “ovelles” del mar (moles de salpes) rosegant per les roques, els sards baguejant en l’entre fons, i la sorpresa del dia (com l’any passat a els banys Tarrides) aquesta vegada a tant sols a 2m de profunditat!! un parell de Neros petits. Brutals, preciosos! idèntics (color) que els de Medes… però amb un tamany molt més reduït. Acollonant. Sempre igual, sols, o com a molt, acompanyats entre ells, però sempre igual… mig camuflats entre les petites coves i/o cavitats que es fan entre les roques disperses del fons de l’espigó. Amb la llanterna, i fent amnea, els vaig poder disfrutar i veure força estona. Brutal!! m’ha semblat bonic, recordar-ho en aquesta entrada.

Així mateix, aprofito per deixar el següent enllaç on en el gran Manuel ens brinda un breu aricle on parla del llop de mar! el Nero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *