Fira de Cornellà (submarinisme)

General

Hola Balaneros, finalment després d’un mes de Març llarg i aborrit he pogut testar una mica de temàtica de busseig. Poquet a poquet ens anem acostant a una nova temporada. Ja hi ha moltes ganes! En aquest mes de Març he pogut assistir de manera virtual a un parell de conferències prou interessants que ha fet el CIB sobre busseig i biodiversitat a l’antàrtida i sobre arees marines protegides.

A principis d’Abril, m’ho vaig poder montar per assistir amb l’amic Edu (Escola Mireia) al salò del busseig o al Mediterranean Diving Show que com cada any es celebra a Fira de Cornellà. Mai hi havia assistit. Val a dir, i sincerament, tenia moltes espectatives i el vaig trobar francament fluix. Força fluix. M’imaginava moltes demostracions de noves equipacions, mostres i tallers sobre busseig… no sé, alguna cosa amb molt de més contigut. Al final, vaig trobar que només hi havia estands mostrant i regalant tríptics de viatges de busseig. Francament, un rollo.

La nota positiva va ser el veure l’estand del CIB i la trobada de la Núria Cardenyes treballant ubicada a l’estand de Cadaqués Diving.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *