Recordatori: Enganxar ó ancorar botella amb jacket

General

Benvolguts Balaneros! arriba nova temporada 2022! per fi!!

Ja sabem que al mes de maig, l’aigua ja comença a pujar de temperatura, i malgrat que encara està força fresqueta ja es troba en aquell punt per sobre dels 15 °C i, per tant, ben protegits, ja ens permet realitzar immersions amb neoprè humit. Com a mínim per uns 40 min, d’immersió més o menys còmoda.

Arribats a aquest punt, he cregut publicar breument un recordatori de com ancorar correctament l’ampolla a la nostra armilla compensadora de la flotabilitat, és a dir al Jacket.

Certament!, com que durant uns mesos hem estat sense bussejar, hi ha detallets que probablement va bé repassar, ja que podem fàcilment oblidar. Quina era per exemple la combinació correcta per ancorar correctament l’ampolla d’aire amb el nostre jacket?

Bé, el següent vídeo de youtube ens mostra molt fàcilment com fer-ho.

Bàsicament, haurem de tenir present que sempre haurem de començar per passar la tira entre les ranures senars, i després passar-les per les ranures parelles, tenint en compte que les contarem començant i considerant la primera ranura, el forat de la clivella metàl·lica.

La combinació serà:

1-3-2-4

Veiem-ho més fàcilment amb aquest video:

Fins aviat!! comença la temporada 2022!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *