Estrena nova caixa i pantalons curts

General

Vagi aquest post per comentar l’estrena de 2022!!

Això mateix, el passat 7 de Maig no podia més i vaig concretar amb l’Oliver de Vanas Dive per poder fer una immersió senzilla (com cada any) a Barcelona. Per arrancar temporada.

Aquesta vegada tocava provar dos nous estris adquirits durant anteriors setmanes. Per una banda, els pantalons curts amb butxaques i anellatges. Van anar força bé. No ser massa necessari utilitzar les butxaques, però sí que en dos moments donats van ser útils. Per una banda, la recollida del clàssic plom de pesca. Ok. Cap a la butxaca!! Ara si!! D’altra banda, també em va servir per penjar la màscara de busseig i poder col·locar-me les aletes amb comoditat i sense perdre’s ni haver-les de tenir penjades al coll (incòmode si la cinta és més o menys curta). Igualment, i per temperatura de l’aigua (16°) em van servir per reforçar l’aïllament tèrmic en la zona pelviana i en extremitats inferiors.

D’altre banda, el que també vaig estrenar va ser la caixa de busseig del Leroy Merlyn! Molt bé, però error important el que vaig cometre. En només 3 min. surtin de casa, vaig destrossar les rodes. Horrorós. Molt mal calculat i sense pensar que les rodes de plàstic de la caixa NO estaven pensades per suportar més de 10 kg de pes. De camí cap al parking per carregar-la al cotxe les vaig destrossar. Així, va ser un error greu, ja que no em va permetre arribar còmodament al centre de busseig. A Vanas. Sort vaig tenir que en acabar la immersió l’Oliver em va deixar un carro per carregar la caixa i portar-la cap al cotxe. Malgrat les rodes, la caixa, una meravella i va fer el seu servei. Objectiu complert. Fora cremalleres!!!, malgrat que i hi hagi aigua salada a la caixa, ja no m’encallarà cap cremallera més!

En arribar a casa però, vaig aprendre la lliçó i vaig decidir adquirir del Brico Depot de Cabrera de Mar una carretilla per poder carregar la caixa! D’aquesta manera, amb molt poc esforç podré portar sempre la caixa i inclús amb tots els ploms en ella. Les rodes de la carretilla amb diamatre bastant ampla i de goma poden suportar amb els seus eixos un màxim d’uns 80 Kg. Sobradíssims!

En definitiva, pantalons correctes!, caixa també!, però estrena accidentada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *