Bateig familiar!

General

Per fi va arribar el dia. Que divertit va ser! Allò que va néixer a principis d’estiu a motivar a en Gibert a provar l’escafandre autònom, va anar passant de boca en boca per la família, i ahir (18/Set/2022), es va culminar un cap de setmana fantàstic a casa les Irazola amb gairebé tot el jovent Mataroní amb un bateig múltiple si simultani de gairebé tota la cosinassa.

Els batejats van ser finalment: Cristina, Enric, Quirze, Aran, Pere, Francesc, Jan, Gibert!

8 novells amb 3 instructors.

Després d’una explicació a la sorra, els instructors ens varen portar fent recorreguts circulars just davant del centre de busseig Poseidón. A la platja/Cala de Port Pelegrí.

Malgrat ser una experiència bona pels que varen participar, no vaig notar un entusiasme significatiu. De cap manera. Certament, des del meu entendre, els instructors varen realitzar un recorregut massa ràpid i la durada de l’activitat (pel preu i grup) la vaig trobar massa curta. Jo també, com d’altres, vàrem quedar més aviat decebuts.

Malgrat tot, va fer un dia força bo, i l’aigua (com gairebé sempre a Calella) estava espectacular!!

Dia per recordar!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *