Error al compensar! Tipà perforat! (II)

General

Després de quedar desepcionat per la data per la visita de l’Otorrino de capçalera (fins 26 Octubre!!!), recuperant de nou el consell del CIB, vaig decidir-me pagar-me la visita (Dc. 14 Juliol 2021) i anar a veure els germans Claròs (Otorrinolaringòlegs Barcelona, diuen els millors de Barcelona).

Efectivament (com em va dir en Jordi Regàs, CIB) són sensibles amb el busseig, i per tant, em van atendre orientant la visita per lesions a aquest tipus d’esport.

L’Otorrino que em va tractar (antic bussejador) va ser l’Andrés Clarós, força amable. Em va escoltar i va anotar en la meva fitxa tot el que li vaig explicar respecte a com em vaig fer el barotràuma, la perforació.

Després d’anotar manualment les meves explicacions, em va explorar les dues oïdes i em va fer molt molt feliç!!!! La perforació havía cicatritzat!!!!! Efectivament doncs, en el meu cas (i de fet, la última setmana vaig notar molta molta millora) la perforació s’havia tancat entre 2 i 4 setmanes!!! de fet, a menys de 4 setmanes. Això significa, que malgrat tot, la performació no va ser molt gran, i que sense posar el cap a l’aigua i anant amb compte, el sistema va ser capaç de regenerar el teixit completament en dues/tres setmanes.

Em vàren fer una audiotmetria completa per descartar pérdua d’audició (així va ser, tot ok).

Malgrat tot, l’Andrés em va dir de prohibit bussejar ni fer apnea tot i tenir el timpà sellat, ja que aquest encara tenia el teixit massa dèbil i que per tant no el volia sotmetre encara a pressió fins més endevant. El que si em va permètrer fer és posar el cap sotaigua i per tant fer snorkel tranquilament.

Així doncs, super content del diagnòstic i la bona evolució de la lesió. El Dr. Claròs em va comentar que tornés a finals d’Agost per tornar a fer la revisió i determinar quan (abans d’acabar temporada 2021!) poder fer la primera immesió de retorn de manera suau i tranquila.

Així doncs, aquí estic!!! a dia d’avui molt feliç de poder fer almenys snorkel i esperant amb moltes ganes poder retrovar-me amb la primera immersió de cara mitjanç de setembre!!! a veure que em diu el Dr. Andrés Claròs a la visita de finals d’Agost!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *