Nou “logbook” sóc Balena!

General

A principis d’aquest any (2023) em vaig proposar un repte: Actualitzar i crear un nou diari de busseig propi de sócBalena. Content estic!! després d’uns mesos d’estudi puc fer una primera entrega molt senzilla però suficientment pràctica i funcional per enregistrar fàcilment cada immersió que fem!

La tecnología web que he aplicat ha estat la convinació d’una pila MEAN amb Mongo DB com a base de dades per emmagatzemar les fitxes de cada immersió, els frameworks Express i Angular i el motor Nodejs.

Paro paro paro! però que faig!? No entraré en detalls ja que això és un blog de busseig!! hehehe, només comentar que gràcies a aquestes teconologies gratuïtes, qualsevol persona amb una mica d’interès, podría crear-se els seus aplicatius i crear i jugar amb les seves necessitats. Gran exercici per l’hivern tant llarg! 😉

El tema interessant és que aquestes tecnologies al ser modernes permeten adaptar-se molt bé amb dispositius mòbils, així he pogut comprobar com entrar noves immersions desde el móbil és molt fàcil i l’aplicatiu s’adapta de marevella!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *