Finals de Novembre. Fred. I ara qué!?

General

Si balaneros, ja ha arribat el fred i amb això s’han acabat les immersions… si? doncs gran dilema, tornen les ganes de compra d’un vestit sec… però quin!? trilaminat? de neopré? són molt cars!

Parlant amb companys de viatge, alguns comenten que potser encara no val la pena i millor entrenar nedant a piscina coberta i agafar forma per nova temporada… però el cocu em demana aigua de mar… penso en la calma del mar en dies assolellats de gener, o en les primeres aigues clares de principis d’Abril, de setmana santa… en tot això, avui per avui segueixo reflexionant en si comprar o no comprar vestit sec. Quin dilema!

De moment, i en tot això, deixo com a record la última fantàstica immersió realitzada aquest passat 6 de Novembre amb el CIB. Va ser a Tossa, Mar menuda, dia de tardor, fred, i aigua moguda per la forta tramuntana, tanmateix va ser fantàstica. Vaig tenir la sort i el plaer de bussejar amb companys experts del CIB que vàren fer de l’immersió una altre experiència acollonant. Preciosa.

Fins la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *