Rellotge Ordinador. Canvi de pila!

General

Benvolguts Balaneros,

Avui, i després de quasi dos anys, constato que l’elecció definitiva que vaig fer sobre l’ordinador de busseig Mares Smart (comentada en una entrada anterior) va ser un encert.

En la última immersió i just sortint de l’aigua, vaig veure com l’ordinador m’indicaba amb una alarma visual i intermitent que passava quelcom amb la bateria/pila.

En arribar a casa, vaig consultar el manual d’ús i vaig entendre que el que m’estava indicant és que la pila s’estava esgotant fins al punt que m’advertia que no seria fiable per controlar una següent immersió.

En aquest punt, i per seguretat, calía doncs substituir-la. Bé doncs! tornant a els antics criteris d’elecció de l’ordinador, era la clara oportunitat per demostrar que jo mateix i sense portar l’ordinador en un servei tècnic podía canviar la pila!

Efectivament. Un dels punts forts d’escollir un ordinador va ser que el propi usuari pogués substituir/reepleçar la pila d’una manera senzilla i sense haver de portar-la a una botiga.

Dit i fet!! de manera fàcil, vaig poder substituir-la molt ràpid i fàcil, amb només el cost de la pila (una duracel i comprada als xinos).

Vaig tenir la sort de poder realitzar una altre immersió i el comportament va ser excel.lent i tot va anar com una seda! Pila nova!!!

2 thoughts on “Rellotge Ordinador. Canvi de pila!

  1. Hola Abellotaire!
   La veritat és que molt bé! El rellotge va respondre a les meves espectatives de quan el vaig comprar… canviar-la per el propi usuari sense haver de portar-lo a un centre tècnic!

   Oli en un llum!! Compra de pila duracel en un xino i cap a dins!

   Testejat en dues posteriors immersions i ni gota d’aigua! test bateria passat i rellotge en marxa! content!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *