Saló de la Immersió

General

Un any més, es va celebrar el Saló de la Immersió, el Mediterranean Diving Show. Vaig conèixer de la seva existència gràcies al CIB. Segons sembla, es celebra cada any a mitjans de Febrer, i és un espai on totes les marques, clubs, centres de busseig exposen als estands, les seves propostes, ofertes i es donen a conèixer.

Com a seguidor del CIB (soci), vaig veure com aquest va muntar i participar d’un estand oferint les activitats de cara el 2020, així com una xerrada per promocionar la seva activitat i convidar a tothom a fer-se’n soci. Bravo!

Deixo l’enllaç de la fira. Malauradament i per compromís amb una calçotada no vaig poder-hi anar, però em va fer gràcia com companys del CIB sí que hi varen ser i s’hi van fer una fotografia! Deixo la foto. Molt bé CIB!

Saló de la Immersió 2020: Enllaç