En forma abans de bussejar!

General

A molts aficionats bussejadors ens ha passat que s’ha acabat l’estiu i em deixat de bussejar temporalment perquè encara no estem preparats per poder fer-ho a l’hivern. Quan fa fred a fora i dins l’aigua, si no s’està preparat amb bon material (vestit sec) es fa molt difícil (per no dir impossible) seguir realitzant immersions.

És per això, que l’aturada temporal, de moment, se’ns fa inevitable, i per tant, si a més a més, som novells i no hem acumulat moltes immersions, ens caldrà preparar-nos durant l’hivern per garantir cap a la primavera, poder tornar a l’aigua de la millor manera possible.

Una bona espera per preparar-nos pel retrobament aquàtic és mantenir-se en forma! Pels que comencem a tenir una edat, poder estar el més àgil i flexible possible ens serà segur de bona ajuda per tornar a carregar l’ampolla i tot l’equip pesat de cara a la pròxima temporada.

Bé doncs, navegant per internet i consultant els fantàstics distints blogs de busseig que hi ha per la xarxa (mirar secció Enllaços) vaig trobar amb un fantàstic article de la gent de DAN Alert que ens mostra un petit vídeo on ens classifiquen uns petits exercicis per poder preparar-nos físicament per arrancar una nova temporada en millor forma. A practicar!

Deixo l’enllaç de l’article i el vídeo:

https://alertdiver.eu/es_ES/articulos/el-buceador-apto-activacion-y-entrenamiento

Exercicis per Bussejadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *