Nou Jacket!

General

Si, bombolleros, després de només tres mesos, m’he tirat a la piscina de nou i aquesta vegada m’he decidit adquirir una altra part que em faltava de l’equip pesat. El xaleco, el BCD… un jacket de busseig!  

Com sempre, el preu és el que en el meu cas compte i per tant volia alguna cosa pràctica, bona, robusta i senzilla.

Després de remenar i consultar, finalment em vaig decidir fa uns dies per una oferta que hi havia a scubastore del Cressi model: Solid.

És un jacket molt senzill, però que té el que és bàsic. El preu ha estat pràcticament incompatible comparant-lo amb altres models i per 149 € he pogut adquirir un jacket que crec que serà del tot suficient.  

Pel que sembla, és el típic model robust pensat per centres de busseig, per tant, òptim com a primer jacket per un busseig recreatiu, durador i amb un preu força assumible.  

Deixo aquestes tres fotografies, on me l’he pogut provar i remenar. Si tot va bé, a punt per estrenar-lo com més aviat millor!  

Salut i bones bombolles per tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *