Un parell de Nusos!

General

Hola, companys. Avui deixo un breu “post”, entrada on apunto a un vídeo de YouTube molt ben explicat, així com el de la gent d’Hydro Diving veig que també hi han il·lustrat prou bé per entendre un parell de nusos que ens poden ser molt pràctics i útils en algun moment. En tot cas, sempre ens podran servir per connectar per exemple, un parell de caps per allargar-los, o per lligar, subjectar quelcom a una anella o arnès.  

En una altra entrada, intentaré parlar amb més profunditat de la teoria bàsica de nusos, però típicament, aquest es compon de les següents parts principals: 

Parts d’un nus (Castellà)

Els nusos són els coneguts com ‘As de guia’ i ‘pla (llano)’.

  • As de guia: Inclús es podria fer doble. Permet aguantar el pes d’una persona que hagi d’estar penjada, passant un dels llaços per l’esquena. Permet armar una anella o subjectar un cap a una àncora, arnès. En busseig, pot ser molt pràctic, ja que pot carregar força tensió però a la vegada desfer-se en facilitat i sense bloquejar-se  .
  • Nus pla: Fàcil de fer i desfer. Aguanta molta tensió. Típicament es fa servir per unir dos caps i allargar corda.

Així doncs, deixo el vídeo on podrem veure amb bastant detall com aprendre’ls i practicar-los.  

Felices bombolles!!