Estrena Fisterra 5mm

General

Hola Baleneros! Finalment aquest passat Dissabte 8 de Maig vaig poder provar el nou vestit de neopre que vaig em vaig regalar fa unes setmanes: El Cressi Fisterra LC 5mm de dues peces. Com ja vaig comentar a un article anterior, va ser una recomanació d’en Jordi de Rovisub. Les característiques que em va explicar em va convèncer d’apostar per ell. Ostres, no ho dic perque si, però en Jordi tenia tota tota tota la raó! Fantàstic tratge. Molt còmede, molt elàstic i sobretot d’un aïllament exquisit!! molt poca aigua entrant en ell i per tant la seva renovació molt i molt lenta.

La prova la vaig realitzar a l’escull petit que hi ha a Sant Pol de Mar. Només fent snorkel per l’escull i una mica d’Apnea vaig estar més de 40min a l’aigua. La temperatura que m’indicava l’ordinador eren de 15ºC.

Anava tot tapat menys les mans (no vaig posar-me guants). Efectivament era on vaig notar més fred i una mica de molèstia (els guants m’haguèssin anat molt bé), tot i així va ser fantàstic!!! vaig poder constatar que amb el Fisterra puc establir un limit de 15ºC per fer de manera força còmode immersions de 35-40 minuts. Molt content d’aquest tratge. Molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *