Tornada a l’Aigua…

General

Iep Balaneros! Ara si que falta poc… per els Opens amb poca experiència, no és tant fàcil intentar mantenir el busseig durant tot l’any. Un traje sec encara val molta pela encara que hagin baixat de preu! A més a més, crec que cal adquirir més hores a l’aigua per començar a plantejar-se allergar la temporada en els mesos de més fred.

En defintiva, crec que haurem d’anar ampliant la temporada paulativament, poc a poc mentre anem afegint hores de fons i d’experiència. És per això, que encara ens trobem en clars temps d’inflexió en el calendari durant els mesos de Maig, Juny on tornem a l’aigua (si més no, salada i a mar obert) després d’haver estat ben bé fins a 5 mesos fora de la mateixa! 5 mesos sense la pràctica freqüent del busseig amb equip pesat!

Així doncs, he cregut important considerar quatre apunts a tenir en compte just ara que en poc més de 1 setmaneta (cap a mitjans de Març!!?) encetarem temporada 2021!

Revisar la titulació, el seguro d’accidents, la revisió mèdica!? i tot l’equip!! hauría de ser obligatori i estar en el nostre pensament just abans de començar la temporada i còrrer cap a l’aigua!

El segünent video d’en Franjo Sánchez (un malalt del busseig) ens ho recorda bastant bé en una xerrada que ha fet en el seu canal. Enganxo el video per si ens pot servir de recordatori!

Bona temporada Balaneros!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *