Nou material!

General

Si futur lector, ja ho veuràs… si et va agradant posar el cap sotaigua, serà inevitable la compra de nou material.

En el meu cas, tenia desde fa temps pendent, l’adquisició d’un neopré més còmode i un regulador.

Després de comentar amb la meva principal referència (el club CIB) em van aconsellar parlar amb en Jordi de Rovisub. Perfecte, inmillorable, amb ell vaig contactar i el vaig visitar un parell de vegades a principis d’aquest any (2021).

Després de molt xerrar, de que si traje semi-sec, de que si traje sec… finalment em va convèncer per un traje humit però calent. A més a més molt més econòmic i durader (per exemple, sense cremallera). Un traje de dues peces. El Cressi Fisterra LC 5mm. Per poc més de 100€ aquest traje és de neopré NO comprimit (aïlla més del fred) i a més a més al ser de doble peça fa que tingui doble protecció 5mm + aprox. 3mm (zona pit) i al fer doble capa, és més complicat l’entrada d’aigua. Igualment, la captuxa va incorporada al traje i per tant elimina un possible punt d’entrada d’aigua en el cas que fós caputxa independent. Al no tenir CAP cremallera, també evita qualsevola entrada d’aigua (canells, tormells, pit, esquena…) i a més a més redueix el manteniment ja que evitem un punt dèbil (la cremallera).

D’altre banda, a nivell de regulador, el CIB i en Jordi em van recomenar un senzill de cara a obtenir una necessitat més que suficient per el busseig recreatiu, i sobre tot un regulador durader i fàcil de mantenir. És a dir, amb possibilitats d’obtenir recànvis i tòriques fàcils i econòmiques.

La desició doncs, va passar per comprar-ho a Rovisub ja que en Jordi a més a més d’aconsellar-me super bé (traje) manté les ampolles, reguladors del CIB, així doncs és a més a més tècnic de manteniment, desde el Poble Nou de Calella-Pineda de Mar!! ideal per un Dominguero Santpolenc com jo.

Dit i fet, em va recomenar (clar, sempre Cressi del qual ell és partner) el Cressi MC9 XCompact de Membrana Compençada. Vaig obtenir el kit complert. És a dir, amb manòmetre i Octopus.

Emprobats i muntats! tot a punt per estrenar-los!! Encara pendent!!

Espero poder-ho fer i comprobar dins el proper mes. Abril!!!