Temporada 2024! Com anirà!?

General

Iep Balaneros!! quan de temps!! si… costa… costa molt mantenir regularment entrades i articles, però bé, aqui hi torno altre vegada i sense mail oblidar-me del tot. Quantes coses!!!

A punt per arrancar nova temporada 2024! M’obligo a escriure aquest article perqué… sí… creia que no em passaria mai… però ha arribat 😥😬🙋‍♂️🤷‍♂️… la desmotivació!!? comor? creia que no em passaria mai!!? portava desde 2019 que em vaig treure el títol OW amb el CIB força enxufat i actiu, amb el busseig bastant al cap… blogs, material, documentació, videos… sense pausa i sense flipar-me, però amb força activitat… no sé, a partir de finals d’estiu de l’any passat (2023), vaig tenir algunes sensassions continuades no massa còmodes a l’aigua, i això em va anar minant, i desmotivant treient-me les ganes de tornar-hi… és curiós…🤷‍♂️😥. En tot cas, crec que és “normal”, són ja 50anys i imagino que NO sempre és fàcil trobar-se perfectament per entrar a l’aigua, i, efectivament, crec que al final bussejar exigeix un estat físic i mental prou potent per poder disfrutar com cal… de fet, parlant per exemple amb l’Eduard Ferrer, i veient la seva evolució… li va passar exactament el mateix fa 2 anys! va fer l’última immersió a Medes amb mi, i als següents dos anys es va despenjar i ja no vaig veure que tenia cap interés en seguir bussejant, almenys, de moment… bé, crec que aquesta vegada m’ha tocat a mi… 😬😥. De fet, aquestes coses es noten i un les sent tant, que és impossible auto-enganyar-se. D’entrada… no m’havia passat mai, a aquestes alçades encara NO HE RENOVAT EL CARNET/QUOTA DEL CIB!! Sense, per tant, ASSEGURANÇA!! amb la revisió mèdica pràcticament (al Maig 2024) CADUCADA!! i el més greu… sense un especial interés per fer-ho, i amb certs dubtes… 😥😪.

De tota manera, calma, tranquilitat, diuen és normal, i ara tampoc cal atavalar-se. El tema és, ok, baixar el ritme i anar fent sense apretar, normal, de fet, ganes en tinc, però potser fer menys immersions, i més tranquiles, és a dir, assegurant inicialment amb bons dies. Bona visibilitat, bona companyia, bons tempos… etc.

En fi, m’ha semblat interessant manifestar aquestes noves sensacions que m’han aparegut després de 4 anys seguits ultra-motivat amb el busseig!! 😂🤣🤗

Encaro amb prou ganes la Temporada 2024!! i per tant… a veure com anirà!!!?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *